str. Presei, nr. 6
Sector 1, Bucuresti

0722 30 69 74
camin.armonia@gmail.com

Program
Lu - Du: 00:00-24:00

slide3_Layer_1

Cateva cuvinte despre

CAMINUL ARMONIA

Certificat de acreditare ca furnizor de servicii sociale seria AF nr.  002364

S-a deschis noul sediu ARMONIA

Dorim sa venim in intampinarea celor care se afla in situatia de a-si „creste” parintii. Decizia de a interna un parinte in camin este un pas dificial. Dar, centrul rezidential pentru varstnici nu are nimic in comun cu imaginea vechilor azile.

Caminul ARMONIA functioneaza de la 1 februarie 2016 intr-o cladire noua, spatioasa, care ofera posibilitatea amenajarii de spatii multifunctionale (masa/relaxare/socializare/psihoterapie de grup) pe fiecare palier, a unei sali de gimnastica/recuperare spatioasa.

Centrul beneficiaza de serviciile unor specialisti: asistent social, kinetoterapeut, maseur, psihoterapeut, psihiatru, neurolog, psiholog, diabetolog.

camin de batrani

CE ESTE MAI BINE?

 • un batran locuind singur in propria casa, nevorbind zile in sir cu nimeni, mancand te-miri-ce, miscandu-se cu greu la baie, intr-o stare de igiena precara, asteptand un telefon sau o vizita, simtindu-se povara pentru copiii deja stresati de propriile probleme,
sau
 • un batran locuind alaturi de alti semeni intr-un camin, avand in permanenta pe cineva cu care sa comunice, avand mancare buna la ore fixe (carne, vegetale, lactate, branzeturi, fructe), fiind ajutat la igiena personala, cu asternuturile si hainele curate, supravegheat medical si tratat cu respect si afectiune.

Va oferim cateva argumente in favoarea Centrului rezidential ARMONIA:

 • Consiliul director al asociatiei se implica personal in activitatea caminului, membrii sai fiind prezenti zilnic in centru, supraveghind cu atentie starea rezidentilor.
 • Conditiile materiale sunt de buna calitate in majoritatea caminelor. Atitudinea personalului fata de rezidenti face diferenta. De aceea, cuvintele de ordine impuse personalului nostru sunt: AFECTIUNE, ATENTIE, RESPECT.
 • Supravegherea este asigurata de asistente medicale cu un inalt nivel profesional si, extrem de important, de o mare calitate umana.
 • Imobilul este situat intr-o zona care, desi la doar 15 minute de centrul orasului, asigura linistea de care au nevoie rezidentii nostri si o curte de 2000 mp amenajata pentru petrecerea timpului in aer liber.
 • Cei care se pot deplasa sunt stimulati sa aiba mici activitati in casa sau in curte/gradina.
 • Persoanele imobilizate sunt tratate cu atentie, pentru a nu se simti abandonate.
 • Rezidentii vor fi integrati in programe de recuperare fizica si psihica in functie de necesitate si de disponibilitatea apartinatorilor.
 • Ne ingrijim si de aspectele sociale si emotionale ale vietii rezidentilor nostri.
 • Incurajam pastrarea legaturilor cu familia si prietenii.

Raspunsul vine de la sine! Viata unui batran la camin este mai respectabila si comoda decat singuratatea in propria locuinta. Beneficiile caminului sunt recunoscute si de batrani, dupa maximum doua saptamani de rezidenta.

Contacteaza-ne acum la unul dintre numerele de telefon
0722 306 9740722 601 148
sau completand formularul nostru de contact!

slide-2

Numele tau (necesar)

Email (necesar)

Subiect

Mesaj